Kortsiktigt sparande?
Sök:

Kortsiktigt sparande?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Allie

ställde för sedan frågan: Kortsiktigt sparande?

Hej! Jag är väldigt ny i detta och försöker samla på mig så mycket information och bra tips som möjligt. Jag sparar just nu kontinuerligt pengar i en portfölj som är tänkt som långsiktigt sparande. Utöver detta långsiktiga sparande har jag en annan summa pengar som jag gärna vill kunna använda inom en snar framtid, vill kunna ta ut de inom cirka ett halvår. Finns det någon portfölj/fond som är bra för kortsiktigt sparande? Tacksam för svar!

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Tyvärr inte för så kort tid som ett halvår. Då är det bara sparkonto med insättningsgaranti som gäller!

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Som CL skriver, så gäller sparkonto med insättningsgaranti för denna perioden.

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Robin Wikström

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-02-26 klockan 23:49 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.