Kostnader för GZUR
Sök:

Kostnader för GZUR

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Erik

ställde för sedan frågan: Kostnader för GZUR

Jag tänkte följa bloggens råd och flytta mitt guld från Pacific Precious till GZUR. Jag har ingen erfarenhet av ETF:er eller aktieköp utan bara av att sätta upp månadssparande i nybörjar portföljen.

När jag ska köpa GZUR på Nordnet står det att det är förknippat med courtage 6,88%, växlingskostnad 0,49% och instrumentkostnader 0,24%. Det blir att låta väldigt dyrt. Vad är rimligt?

Vad är det jag missar? Ibland önskar jag att Jan plockade fram datorn och gick igenom exakt hur jag gör de förändringar som rekommenderas eller visar hur man skapar ett konto på bullionvault etc.

MVH Erik

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Har du valt rätt courtageklass i förhållande till storleken på dina köp?

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-08-24 klockan 14:10 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.