Kostnadsfritt betalkort för mig och min sambo?
Sök:

Kostnadsfritt betalkort för mig och min sambo?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Martin

ställde för sedan frågan: Kostnadsfritt betalkort för mig och min sambo?

Hej. Jag och min sambo vill skaffa två betalkort som är kopplade till samma konto. Tänker att vi ska använda det som ”matkonto”. Kollade Revolut men då kunde vi inte ha enskilda kort utan bara ha extra kort som stod på den ena av oss.

Tack på förhand.

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Preem MasterCard är kostnadsfritt och ni kan ha samma konto.

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Preem mastercard = du får även en liten kickback på 0,5% på alla köp. Inte mkt att hänga i granen givetvis men gratis pengar är ju gratis pengar. Sen tror jag att du får nån tioöring rabatt på preems tankningsstationer.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-02-21 klockan 16:38 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.