KPA Etisk Aktiefond
Sök:

KPA Etisk Aktiefond

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Karin

ställde för sedan frågan: KPA Etisk Aktiefond

Har nån någon erfarenhet av KPA Etisk Aktiefond? Tycker den verkar bra, men snudd för bra. Aktiv förvaltare och en avgift på bara 0.40. Hur går det ihop sig?

Är Swedbank Robur BasAction är bra grund eller ska jag ”bygga” själv och då satsa på KPA Etisk Aktiefond och Spiltan Räntefond alt AMF Räntefond Lång?

Snälla, hjälp mig som nybörjare.

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej!

Läste på kring KPA Etisk Aktiefond. Hittar inga konstigheter utan ser ut att vara en vettig fond.

Överlag tenderar det vara bättre att själv bygga portfölj istället för att spara i en blandfond som kostar extra. De fonderna du förelår är bra, du skulle även kunna kika på Nybörjarportföljen och om den fördelningen kan vara något för dig. Riskspridning och okomplicerat med både aktier och räntor.

Nybörjarportföljen | En klassisk balanserad fondportfölj

Vänligen
Elin

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-04-14 klockan 14:00 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.