kreditkort med cashback?
Sök:

kreditkort med cashback?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Valerio

ställde för sedan frågan: kreditkort med cashback?

hej

 

Jag har Rebilla men de ska sluta med kreditkort med cashback.

 

Nu behöver jag ny kreditkort, inga avgifter, inga valutaväxlingspåslag, med cashback eller bonus.

Jag vill inte ha Norwegian eftersom det bara cashpoints och jag flyger inte med Norwegian.

Tips?

 

Tack

Det finns 3 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Tror Komplett kreditkort är bäst för ren cashback isåfall. 1% cashback överallt. 2% på internetköp. 4% hos komplett.se

 

Personligen vill jag bara höja ett varningens finger för att jaga cashbacks med kreditkort. För egen räkning blev det att jag mentalt köpte mer saker som jag i slutändan inte behövde. Lyckades själv spara mer pengar genom att bara använda kontokort, så överväg om det funkar bättre för dig också…

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Jag har ett kreditkort från Santander, Mitt kort+. Det ger cashback hos utvalda nätbutiker (många!). Hur mycket man får tillbaka varierar mellan olika butiker, men för det mesta är det mellan 3 och 7 procent. Återbäringen kommer direkt på kortet. Ingen valutaväxlingsavgift, och årsavgiften på 195 kr tycker jag är okej. Jag vet inte om du kan hitta ett kort som har exakt alla fördelar du letar efter. Jag tycker det är ett bra kort om man handlar mycket på nätet .

Kommentera

svarade på frågan för sedan

PS: Du kan själv jämföra över 80 kreditkort på den här sajten: https://www.konsumenternas.se/betala/olika-betalformer/om-kontokort/jamfor-kontokort

Jag kollade nyss. Av de 25 korten som ger cashback eller bonus, är det inget som har noll i både årsavgift och valutaväxlingsavgift. Det är antingen eller. Du få välja vilket som är viktigtast för dig.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-06-19 klockan 17:14 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.