Kreditkort NOWO och SEQR
Sök:

Kreditkort NOWO och SEQR

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Simon Kilenbeck

Den här artikeln publicerades 2017-10-30 vilket innebär att den är mer än 3 år gammal vilket kan innebära att den inte är helt aktuell. Med största sannolikhet är artikeln fortfarande relevant då det är vårt mål med alla våra artiklar. Men är du osäker, skriv gärna en fråga i kommentarerna så svarar vi. Tack på förhand! 🙏

ställde för sedan frågan: Kreditkort NOWO och SEQR

Hej!

Finns det någon därute som prövat eller använder både dessa tjänster och kan svara på följande?

Om man kopplar NOWOs kreditkort till SEQR och handlar med SEQR får jag då den cashback på mellan 1-3% som SEQR erbjuder samt NOWOs sparåterbäring på 5%?

 

Lite oklart med SEQR i övrigt, funkar det överallt? Handla på Coop, ICA Maxi, på nätet?

 

Tacksam för svar.

/Simon

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Vad jag kan se så kan du bara knyta seqr till ett bankkonto eller faktura vilket innebär att du inte kan koppla ett kreditkort till deras tjänst.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2017-10-30 klockan 11:53 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.