Kvartil allokerin balans
Sök:

Kvartil allokerin balans

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Daniel

ställde för sedan frågan: Kvartil allokerin balans

Hej Jan!tack för utmärkt blogg/ podd har läst och hört allt du givit ut!Hade en fråga om du har du eller nån annan hunnit kolla på den relativt nya fonden kvartil allokering balans.Verkar vara en intressant 60/40 fond med 0,3 i total avgift som även återbalanserar innehaven,använder smart beta,indexfonder och valutasäkrar mm.kanske nått att bjuda in till ett poddavsnitt?.kanske mer ett tips än en fråga men är det som sagt nån som har nån åsikt och har bra koll på om det är en bra investering i jämförelse med tex Lyas eller annan fondrobot?

Tack för svar!mvh Daniel

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Daniel,

Tack för dina fina ord!

Jag känner till dem och har faktiskt satt in lite egna pengar för att testa dem. Återkommer med utvärdering lite längre fram. Tror dock egentligen att skillnaden mot Lysa är högst marginell eftersom mer än 80 % procent av avkastningen ges av tillgångsslaget.

Du får gärna mejla dem och tipsa dem om bloggen. Jag har varit i kontakt med dem, men det är alltid lättare när deras egna kunder tipsar dem.

Tack än en gång!
Jan

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-06-02 klockan 08:33 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.