Läge att investera i flygbolag/resebranschen?
Sök:

Läge att investera i flygbolag/resebranschen?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Alexander

ställde för sedan frågan: Läge att investera i flygbolag/resebranschen?

Hej!

Vad tror ni om att investera i flygbolag eller andra bolag kopplade till resebranschen? Rekordbilligt och lär väl sticka uppåt i takt med att restriktionerna släpper?

 

MVH

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Alla analytiker ligger hela tiden före. Det du beskriver är redan inprisat i aktiekurserna.

Men visst. Ibland har analytikerna fel. Om inte annat på grund av politiska beslut kan utvecklingen bli bättre än väntat, eller också går det tvärtom…..

Normalt sett skall du inte kunna göra något klipp på varken SAS eller Norvegian.

 

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-09-07 klockan 18:40 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.