Lågkonjunktur/ krash
Sök:

Lågkonjunktur/ krash

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Bobby

ställde för sedan frågan: Lågkonjunktur/ krash

Hej!
Många experter runt om i världen förespår att många länder däribland Sverige kommer att gå in i lågkonjunktur under 2019. Detta kan medför en krasch/ ras på börsen.
Min fråga är att är det rätt att göra exit när man märker att det börjar bli svajigt och sedan går in återigen efter kraschen?

Tack på förhand för ditt svar//Bobby

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Naturligtvis är det rätt om du kan timea det, men det kan du inte. Facebook rasade med nästan 40% på en dag och det kom som en överraskning för många. Hade du kunnat timea det?

Du ska kunna svaret på två frågor på förhand:

1: När börjar kraschen?

2: När är den över och när vänder det uppåt på riktigt?

Gneta på med månadssparande. Flit och systematik.

/Fredrik

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-08-05 klockan 19:05 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.