lågkonjunktur
Sök:

lågkonjunktur

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Kim Tegnebrink

ställde för sedan frågan: lågkonjunktur

Hej Jan! Tror du Sverige är påväg in i en lågkonjuktur? Om detta skulle hända hur skulle stockholmsbörsen bete sig tror du?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Nu är jag inte Jan, men ger mig på ett litet svar ändå.

Förr eller senare tar ju alla högkonjunkturer slut. När vet dock ingen. Den som säger det gissar bara, eftersom det beror på så många olika faktorer.

Lågkonjunktur och börsnedgång hänger ofta ihop. Men inte säkert de kommer exakt samtidigt. Många börsbolag är ju också verksamma över stora delar av världen, och påverkas inte självklart av lågkonjunktur i Sverige

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-03-02 klockan 09:48 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.