Lägre bolåneränta om du amorterat mer än 50%?
Sök:

Lägre bolåneränta om du amorterat mer än 50%?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Martin

ställde för sedan frågan: Lägre bolåneränta om du amorterat mer än 50%?

I avsnitt 66 nämner Jan att om man amorterat sitt bolån till mer än 50% så har man möjlighet att få en bolåneränta på ca 0,69 på Avanza. Är detta fortfarande aktuellt?

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

För vanliga bolånekunder tvivlar jag starkt pådet. Det bästa är väl att ringa Avanza och fråga. Jag vet att de har helt andra bolåneregler för sina PrivateBanking-kunder (minst 3 miljoner i samlat kapital), så det kanske är något sådant Jan menar.

https://www.avanza.se/private-banking-pro/private-banking/superbolanet-pb.html

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Räntemarknaden förändras hela tiden. Det som var sanning igår behöver inte gälla idag. Jan kan inte vara uppdaterad på allt.

  Som Indexpatronen skriver, ring direkt till banken och fråga.

  2+
  Gravatar ikon för användaren
  Nestor
 2. Vit pil

  Tack för era svar.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Martin

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Många banker har olika ränterabatter kopplade till belåningsgrad. Men vilka procentsatser som gäller skiljer sig åt så fråga banken du är intresserad av hur deras trappa ser ut.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-04-05 klockan 18:18 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.