Lån trots betalningsanmärkning
Sök:

Lån trots betalningsanmärkning

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Maria

ställde för sedan frågan: Lån trots betalningsanmärkning

Hej,

Är det någon som vet hur kan kan gå till väga för att få ett lån trots att jag har betalninganmärkningar? Jag har fått nej från min bank, så det verkar inte så hoppfullt.

tack på förhand!

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Det finns vissa möjligheter om du kollar på exempelvis sms-lån, dock till betydligt högre ränta än vanliga lån. Däremot bör du fråga dig om det verkligen är så smart att ta det där lånet. Har du hamnat i den situationen du befinner dig i bör ytterligare lån och konsumtion vara det sista alternativet. Bankerna nekar dig lån för att de är rädda att du inte kommer att klara av att betala skulden.Så de gör dig faktsikt en tjänst när de nekar dig lånet. Du kan säkert få ett lån på https://www.coolfinans.com.se/lan-utan-uc, men de gör dig en björntjänst när de beviljar dig ett lån med din bakgrund. Hade jag varit dig hade jag börjat med att säga upp alla onödiga abonnemang, sålt prylar som inte är absolut livsviktiga och sett över min livsstil.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  En sak kan också vara att kontakta Kommunens konsumentrådgivare. I första hand för att få hjälp med en budget, i andra hand kanske för hjälp med att ansöka om skuldsanering.

  Ditt svar är annars alldeles utmärkt. Att låna till exempelvis julklappar är ingen bra idé.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Nestor

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2017-12-05 klockan 13:43 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.