Låna med CSN som inkomst
Sök:

Låna med CSN som inkomst

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Elisabeth Nilsson

ställde för sedan frågan: Låna med CSN som inkomst

Hej, vet inte om detta är rätt forum för min fråga men jag provar.Jag har CSN både lån och bidrag, en sammanlagd inkomst på 11000kr i månaden. Jag har försökt att låna pengar med detta som inkomst, men detta är ingen inkomst får jag som svar, men jag tycker att bidraget måste väl vara inkomst, det andra är ju lån, så det kan jag ju förstå. Är CSN pengar inkomst eller inteStuderande

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Studiemedlen är skattefria.  När långivare gör kreditupplysning på dig vet  hen att du har inte inkomst alls.   Jag har aldrig lyckats att ha ett kreditkort fastän jag fick CSN.

Det är bättre att skapa ett deltid jobb parallell med studie.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Tyvärr så räknas oftast inte studiemedel som en inkomst när man tillexempel ska ansöka om bolån, vissa banker bryter ändå denna trenden och kan räkna med det.

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Robin Wikström

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-10-07 klockan 10:23 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.