Landshypotek bank?
Sök:

Landshypotek bank?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Martin

ställde för sedan frågan: Landshypotek bank?

Kikade runt på bolåneräntor och upptäckte att Landshypotek bank erbjuder ränta på 1,16%.

Har någon här erfarenhet av dem? Är de seriösa, eller finns det någon hake med deras erbjudande?

Tack på förhand.

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Ytterst seriös inrättning som funnits sedan 1800-talet. Var tidigare enbart inriktad på lantbruk, varför man är okänd för många.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Ps. Banken är enligt min erfarenhet väldigt sparsmakad. Låg belåningsgrad och flera miljoner i lånebelopp, annars är man inte intresserad.

  Detta kan kanske i och för sig variera mellan olika kontor.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Nestor
 2. Vit pil

  Ok, tack för ditt svar.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Martin
 3. Vit pil

  Jag har bara 1.2 miljoner i lån, inga problem!
  Det viktiga är låg belåningsgrad.

  Är f ö väldigt nöjd kund sen ca 1 år.

  2+
  Gravatar ikon för användaren
  Martin P
 4. Vit pil

  Blev kund där för en vecka sedan. Smidiga och bra bemötande!

  1+
  Gravatar ikon för användaren
  Erik

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Svar sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer, frågor eller svar. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-09-14 klockan 21:44 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.
Kommentarer sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂