Långsiktigt ägande
Sök:

Långsiktigt ägande

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Anders

Den här artikeln publicerades 2017-10-26 vilket innebär att den är mer än 3 år gammal vilket kan innebära att den inte är helt aktuell. Med största sannolikhet är artikeln fortfarande relevant då det är vårt mål med alla våra artiklar. Men är du osäker, skriv gärna en fråga i kommentarerna så svarar vi. Tack på förhand! 🙏

ställde för sedan frågan: Långsiktigt ägande

Melker Schörling är känd för att ha ett långsiktigt engagemang i de företag som han investerar i. Hyr gör man om man vill hänga på hans framgångsvåg?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Det enkla svaret vore att säga: Köp aktier i Melker Schörling AB!

https://www.avanza.se/aktier/om-aktien.html/60889/melker-schorling

Dock är det beklagligt nog så att Melker Schörling drabbats av vacklande hälsa och i våras lämnade han slutligen samtliga styrelseuppdrag.

https://www.affarsvarlden.se/bors-ekonominyheter/melker-schorling-lamnar-sina-styrelseuppdrag-6798457

Aktiekursen i Melker Schörling AB har sedan Melkers sjukdomsutbrott gått en något tynande tillvaro tillmötes. Om detta beror på avsaknaden av Melker eller på att investmentbolagets underliggande innehav utvecklats otillfredsställande vet jag inte. Man kan dock konstatera att det blev en rejäl dipp när Melkers hälsotillstånd först blev offentligt.

Om du vill investera direkt i Melker Schörling AB:s bolag hittar du dem här:

http://www.melkerschorlingab.se/sv/innehaven/aktieportfoelj

Och eftersom detta är Rika Tillsammans så klämmer jag slutligen in…

Investerar du i aktier? Då är du högst sannolikt en förlorare…

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2017-10-26 klockan 11:09 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.