Långsiktigt sparande för barnbarn
Sök:

Långsiktigt sparande för barnbarn

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Katarina Andersson

ställde för sedan frågan: Långsiktigt sparande för barnbarn

Hej,

Får mitt första barnbarn om ett par månader. Spännande😊Vill väldigt gärna starta ett sparande, med en större summa som får förränta sig i åren som kommer, inget månadssparande. Har försökt läsa mig till vilket alternativ som blir bäst, men inser att jag behöver expert hjälp.

Tack på förhand,

Katarina Andersson

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Katarina!

Grattis till barnbarnet!

Vad specifikt vill du ha hjälp med?

Finns ett avsnitt om just ”Barnspar” som kanske kan besvara dina frågor?

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-09-19 klockan 09:24 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.