Långsiktigt sparande till barnbarn
Sök:

Långsiktigt sparande till barnbarn

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Anders Håkansson

ställde för sedan frågan: Långsiktigt sparande till barnbarn

Eftersom jag av åldersskäl inte kan månadsspara på långsikt  till mina 2 barnbarn är då enda  alternativet en  engångsinsättning  i en kapitalförsäkring i fonder och låta det stå kvar över en period på 20 år,  jag vill då utnyttja ränta på ränta effekten på långsikt?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Anders!

Kolla in artikeln om ”Barnspar” som Jan har skrivit.

Även om du kanske inte kan månadsspara under en hur lång tid som helst så kanske du iaf kan sprida ut köpen under ett år eller liknande?
Läs gärna artikeln om ”allt på en gång eller sprid ut köpen”.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-07-24 klockan 17:45 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.