Länsförsäkringar fond
Sök:

Länsförsäkringar fond

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Anonym

ställde för sedan frågan: Länsförsäkringar fond

Hej , har börjat bygga en globala barnportföljen med fyra index fonder så som jan tipsar om , har dock sett att Länsförsäkringar tillväxt index nära ligger avgiften på 0.53 procent alltså lite över vad man kan tyckas vara rimligt , vad tycker ni , bör man byta just den fonden mot något annat ?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej!

Man kan absolut välja en annan fond, om man hittar motsvarande. Dock så brukar just tillväxtmarknadsfonder, som denna är, vara lite dyrare. 0,53% tycker jag är rimligt till tillväxtmarknad som det finns färre fonder för, dessutom brukar de vara ännu dyrare. Du kan välja någon annan om du vill, men det är inte lätt att hitta motsvarande med lägre avgift.

Hälsningar
Elin

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-08-11 klockan 08:37 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.