Länsförsäkringar Global Indexnära
Sök:

Länsförsäkringar Global Indexnära

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Katarina

ställde för sedan frågan: Länsförsäkringar Global Indexnära

Hej!

Jag balanserade om min nybörjar portfölj i november och köpte fler fonder eftersom jag hade mer pengar att placera. Jag sparar 20% i Globalfonden Länsförsäkringar Global Indexnära. Men är osäker på om det är en så bra fond att ha största andelen av sparandet i. Nu när börsen gått nedåt så är det den fonden som tappat mest -3,64 idag. Är det inte en fond som ska vara stabil med lite lägre risk? Hur fungerar den och borde jag sälja före den går ner ytterligare?

Mvh
Katarina

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Det är absolut en stabil fond med lågrisk INOM tillgångsslaget aktier. Nu de senaste dagarna har alla aktie-relaterade tillgångar rört sig väldigt mycket. Läs gärna den här artikeln:

Om du upplever att det är jobbigt med rörelserna så skulle jag rekommendera att sänka andelen aktiefonder och öka andelen ränte- och obligationsfonder.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-02-07 klockan 16:27 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.