Länsförsäkringar Global Indexnära
Sök:

Länsförsäkringar Global Indexnära

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Helen

ställde för sedan frågan: Länsförsäkringar Global Indexnära

Vad tycker du/ni om att ”fonden har rätt att ta ut 2% i försäljning respektive inlösenavgift men aldrig utnyttjat denna rätt” som man kan läsa i produktbladets fintstilta?

Jag sparar mycket av mina pengar i denna fond och blev väldigt förvånad när jag läste om detta. Även om de aldrig utnyttjat denna rätt så tycker jag spontant att det känns väldigt fult gjort av dem att skriva in det.

 

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Jag har varit i kontakt med Länsförsäkringars jurist, med anledning av frågan kring 2 procent avgift och skrivit nedanstående artikel på ämnet:

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-01-02 klockan 15:09 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.