Länsförsäkringar index ingen 2%
Sök:

Länsförsäkringar index ingen 2%

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Elsa

Den här artikeln publicerades 2017-07-05 vilket innebär att den är mer än 3 år gammal vilket kan innebära att den inte är helt aktuell. Med största sannolikhet är artikeln fortfarande relevant då det är vårt mål med alla våra artiklar. Men är du osäker, skriv gärna en fråga i kommentarerna så svarar vi. Tack på förhand! 🙏

ställde för sedan frågan: Länsförsäkringar index ingen 2%

Hej jag har Handelsbanken och bestämde mig för att inte krongla med något annat fast du har skrivit att Länsförsäkringar index har en 2% insättnings avgift. Satte in 1000 så fick jag 1000 i delar tillbaka, inget borttaget.

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej.

Den avgiften kommer dem inte ta. Ibget att bry sig om. De kommer aldrig ta ut den avgiften. Ännu bättre att ha Isk i Avanza och Nordnet köpa fonder där då man vet 100% att extra avgifter försvinner.

Mvh.jack

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Fast det verkar mer som en brasklapp – de *kan* börja ta ut 2% i köp/säljavgifter i framtiden.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  John
 2. Vit pil

  Ingen Bank kan givetvis ta 2 procent i avgift för en indexfond! Det skulle bli så stor negativ publicitet att det vore detsamma som att stänga banken. Men OK känns det bättre, så betala ett par tiondelar extra i förvaltningsavgift hos Handelsbanken, om du känner för detta.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Ingvar
 3. Vit pil

  Inte om du har Avanza eller Nordnet! Då är det ingen köp/sälj avgift.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Jacke77

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2017-07-05 klockan 21:58 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.