Leka med aktier
Sök:

Leka med aktier

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Valerio

ställde för sedan frågan: Leka med aktier

Hej!

är det någon som köper aktier i små företag där en aktie är mindre än 1 kr och hoppas att de blir något stort? Jag tänkte på att investera 1000 i några av dessa företag men det finns många val.

Leka och kanske en av dem kan bli stor om 10 år :)

skulle det vara trevligt om någon vill dela vilka aktier de investerar i. Jag tror inte att Small Cap-index investerar i så små företag?

Vad tycker ni? :)

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

I min värld hamnar det väldigt nära att köpa lottsedlar vilket bygger på hopp och inte direkt är en strategi. Så, nej inte jag. Sorry. 👍😎

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-01-04 klockan 04:39 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.