Lendify Ränta
Sök:

Lendify Ränta

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Svea

ställde för sedan frågan: Lendify Ränta

Hej! Jag tänkte prova Lendify men är lite fundersam över vilken lägsta ränta man bör låna ut till.

Om jag lånar ut 1200 kronor i 2 år till en ränta på 1,45% går jag inte back då om man tänker på inflationen? Eller hur ska man tänka när man ger sig in i utlåningsbranchen?

Mvh

 

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Du tänker rätt. Så klart ska du INTE låna ut 1200kr i 2 år till en ränta på 1.45%.

Du ger ju bättre ränta än ett bolån, fast helt utan säkerhet. Dessutom är det som du säger lägre än inflationen (det mäts iofs på olika sätt och blir då lite olika siffror men ändå, det ligger runt där).

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-07-19 klockan 21:02 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.