LF GLOBAL INDEX
Sök:

LF GLOBAL INDEX

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Emelie

ställde för sedan frågan: LF GLOBAL INDEX

Jan jag skulle gärna vilja veta dina tankar kring LF global index .

Behålla eller sälj?

Vänligen /

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej!

Jan har valt att behålla Länsförsäkringar Global Indexfond, gissar att du tänker på avgiften som står i klausulen som gjort att många är skeptiska till den?

Jan hade kontakt med deras jurist och skrev ett inlägg om det där du kan få ingående svar och tankar. https://rikatillsammans.se/avgiften-lansforsakringar-global-indexnara/

Vänligen
Elin

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-01-02 klockan 21:27 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.