LF Global indexnära
Sök:

LF Global indexnära

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Jacke77

ställde för sedan frågan: LF Global indexnära

Hej.

Fick svaret från Länsförsäkringar angående extra avgiften. De tar inga avgifter insättning/ uttagsavgift i fonderna. Då är det allt som det ska vara. Det ska rek.LF Global Indexnära i bloggen som innan Jan. Det är grönt att ha den fonden kvar i portföljen

Mvh.jacke77

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Fick svaret på e mail från Länsförsäkringar. Dem tar inga extra avgifter.Men dem har det infört att det ska stå 2% juridisk i fall dem skulle börja ta den avgiften i framtiden. Tack för svarer. Själv byter jag LF Global index mot Swedbank Access Global där det står klart o tydligt inga extra avgifter. Vill inte ligga i en fond där dom kan helt plöstligt ta extra avgift den dag jag säljer eller byter LF fonden. Är LF kund men i detta fallet vill jag skydda mina egna pengar att inte bli drabbad av så stora extra kostnader i framtiden .

Mvh.jacke77

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Tack för upplysningen. Bara för att de inte tar ut en extra avgift idag betyder det inte att de inte kommer att göra det och dessutom nalla av ens besparingar utan att informera kunderna.

Det är bra att läsa fondbolagens informationsblad. Där står det en hel del matnyttigt inte minst olika avgifter som kan komma att tas ut, t ex köp/säljavgifter som inte nämns någon annanstans.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.


Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.