LF Global indexnära
Sök:

LF Global indexnära

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av jacke77

Den här artikeln publicerades 2017-05-13 vilket innebär att den är mer än 3 år gammal vilket kan innebära att den inte är helt aktuell. Med största sannolikhet är artikeln fortfarande relevant då det är vårt mål med alla våra artiklar. Men är du osäker, skriv gärna en fråga i kommentarerna så svarar vi. Tack på förhand! 🙏

ställde för sedan frågan: LF Global indexnära

Hej Jan.

Angående LF Global index o LF Sverige index. Undrar om du vet att dem tar 2% i insättnings/uttags avgift? Det är inte alla som har Avanza/Nordnet som slipper betala det extra onödiga avgiften. Du rek. LF som gkobal fond bas. Det hade jag med tills jag inte läste detta igår. Nu har jag bytt till Swedbank Robur Access Global 0,20% årsavgift ingetting annat. Bytte både i avanza o LF Isk. Gillar inga extra avgifter då byter jag ut hela fonden i alla isk. Rätt ska vara rätt o ska inte kosta mer för exakt samma global indexfonder. Hoppas du aggerar . Annars är jag kund i LF o Avanza.

Mvh.jacke77

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Jacke!

Helt ärligt så visste jag inte det här. Jag utgår tyvärr från att alla har Nordnet eller Avanza.

Jag uppdaterar artikeln. Tack för din feedback och att du bidrar till att göra bloggen bättre och hjälpa andra sparare.

Hälsningar,
Jan

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Det är skrivet så här. Dem kan ta den avgiften. Troligtvis att dem inte tar den avgift men jag vill inte ha det så. Det ska vara Zero o inget annat i extra avgifter. Jag vill inte tänka på det om dem tar eller inte tar det. Då väljer jag byta till Swedbank Robur Access Global. Portföljen.

  Swedbank Robur Access Global 55%
  Spiltan inv 15%
  Amf småbolag 15%
  Swedbank Access Asien 15%

  Långsiktigt minst 15 år och mer.
  Likvider buffert på sparkonto.
  Billig o bra portfölj bred riskspridning eller hur?
  Mvh.jacke77

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Jacke 77
 2. Vit pil

  Var hittar jag informationen om den extra avgiften?! Tack på förhand

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Erik
 3. Vit pil

  Hej
  Fick svaret idag från Länsförsäkringar. Ingen extraavgift insättning/uttag. Blir inga extra avgifter. Bara 0,20% i årsavgift. Då är allt som det ska vara. På bloggen ska det rek.LF Global indexnära.
  Mvhjacke77

  1+
  Gravatar ikon för användaren
  Jacke77

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2017-05-13 klockan 08:55 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.