livsval.
Sök:

livsval.

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Fredrik Riström

Den här artikeln publicerades 2017-08-25 vilket innebär att den är mer än 3 år gammal vilket kan innebära att den inte är helt aktuell. Med största sannolikhet är artikeln fortfarande relevant då det är vårt mål med alla våra artiklar. Men är du osäker, skriv gärna en fråga i kommentarerna så svarar vi. Tack på förhand! 🙏

ställde för sedan frågan: livsval.

Hej Jan.

Jag har ett vanligt knegar jobb. sambo med tre barn.

Nu!. Känner jag det kommer förändringar i världen.

Vad ska jag satsa mina pengar ca150000:-,?. För jag litar vinte längre på banker, pensionsspara, 1% rockerfeller med bihang.

Mina swedbankfonder plus aktier har gått skitbra under lång tid. Tror inte på detta längre.

Vad göra? Guld, Vete , Vad?

Med vänlig hälsning Fredrik Riström Med familj

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Är du orolig så lägg pengarna på sparkonto med ränta.

Ingen vet hur framtiden blir. Man kan ha rätt i sak, men fel i tid.

/Fredrik

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Hej! Intressant fråga. Är det just nu du inte tror på aktier eller är det för all framtid?

Rika Tillsammansportföljen kanske är något för dig, den funkar ju även om börsen skulle falla.

Men om du vill bort från allt vad finanssektorn heter så kan du kanske köpa en bit mark någonstans? Det har ett mer konkret värde än värdepapper och om zombiapokalypsen kommer och livsmedelsförsörjningen fallerar så kan du i alla fall odla potatis där.

Guld, som du nämner, har ofta varit bra att ha i kristider annars. Men det är sämre att odla på.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2017-08-25 klockan 14:18 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.