Löneförhandlig
Sök:

Löneförhandlig

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Johan

ställde för sedan frågan: Löneförhandlig

Du har pratat några gånger om att det är bra att löneförhandla, själv är jag verkligen urusel på detta och har alltid haft en väldigt låg och dålig lön. Kommer du göra ett avsnitt med tips och tricks kring detta? Tack för en bra podd, blogg osv.

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Tack Johan!

Jag lägger det i idélådan och återkommer. Men högst sannolikt eftersom det är en så pass viktig faktor i ens sparande och privatekonomi.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.