Lyckas inte skriva kommentar till ett svar
Sök:

Lyckas inte skriva kommentar till ett svar

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av David

ställde för sedan frågan: Lyckas inte skriva kommentar till ett svar

Hej,

Jag undrar om jag gör något fel… När jag försöker skriva ett kommentar till ett svar som jag fått på mitt inlägg händer först ingenting, och sedan om jag försöker skriva kommentaren igen får jag följande felmeddelande,

”Hittade en likadan kommentar; det verkar som om du redan hade sagt det här!”

Kommentaren syns dock ingenstans… vad gör jag för fel? Finns det någon fördröjning som jag inte har tålamod att vänta på? :) Kommentaren kanske behöver granskas och godkännas innan publicering?

Hälsningar,
//David

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Det är en bugg som vi har/hade och som min programmerare jobbar på. Ingen skugga ska falla på dig. 👍

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Hehe, ok, då somnar jag om 😀

  Det var en märklig bugg, om vi tittar på mitt andra inlägg om arvet. Idag dök min kommentar på första svaret fram, i samband tror jag med att du själv skrev ditt svar. Och på ditt svar har jag kunnat skriva kommentar utan problem, men på de andras svar som jag även kommenterat idag dyker kommemtaren inte fram. Och så har även ordningen på svaren kastats om efter att du skrivit ditt svar 🤪

  För övrigt passar jag på och tackar dig för inspiration och hjälp att strukturera familjens sparande. Mycket roligare och betydelsefullt än att blint och sporadiskt köpa de senaste aktietipsen från Di.

  //David

  0
  Gravatar ikon för användaren
  David

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-03-12 klockan 22:25 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.