Lyconet
Sök:

Lyconet

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Robin

ställde för sedan frågan: Lyconet

Hej!

Jag undrar om ni har koll på Lyconet som ligger under bolaget myWorld Sweden AB som tidigare hetter Lyoness. Har investerat i det för fick uppgifter om att det var bra och trodde verkligen på de som visade mig det och även visade sina utbetalningar. Men inser att de kryddade lite och känner mig inte alls så säker idag. Jag tror bolaget kan bli riktigt stort och det dem gör är fantastiskt men det jag är rädd för är att jag bara kommer gå back på investeringarna oavsett hur bra det går för dem.

Har ni någon koll på företaget och tror du det går att kräva tillbaka pengarna? Enligt myWorlds huvudkontor i Stockholm går det inte men har hört av andra att det ska gå.

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

myWorld Sweden AB gjorde en förlust år 2018 på dryga 5 miljoner. Söker du på nätet på Lyconet eller Lyoness finner du anklagelser om pyramidspel mm. Anklagelserna behöver inte vara sanna, men visst skapar detta en uppförsbacke för företaget. I min värld så ringer inte varningsklockorna, de dånar!

Har du skrivit ett kontrakt med företaget så har du ett exemplar av detta hemma. Läs noga igenom vad som står om eventuell uppsägning och återbetalning av pengar. För en utomstående är det omöjligt att ge råd utan att veta vilka papper som du skrivit på.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-01-03 klockan 14:50 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.