Lysa
Sök:

Lysa

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Alex

ställde för sedan frågan: Lysa

Hej!Är det någon som har koll om Lysas avgifter är högre än de som rapporterats tidigare? Om inte så är det ingen större skillnad jämfört med indexfonderna som nu tvingas redovisa samtliga avgifter.

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Alex,

Tack för din fråga och kul att du är intresserad av Lysa!

Lysa investerar i fonder som i snitt kostar 0,15%, Lysas avgift är mellan 0,12-0,24% beroende på hur mycket du investerar och slutligen estimerar vi transaktionskostnaderna till 0,01-0,02% beroende på hur mycket handeln det blir i fonderna under året. Således blir kundens totala avgift 0,28-0,41%.

Jag hoppas att detta är svar på din fråga. Hör gärna av dig igen vid ytterligare frågor till kontakt@lysa.se alternativt 08- 525 035 70.

 

Bästa hälsningar

Axel på Lysa

 

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-01-10 klockan 17:13 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.