Lysa
Sök:

Lysa

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Maria Rönnberg

ställde för sedan frågan: Lysa

Hej!

Tack för en bra blogg.

En fundering kring Lysa, när i tiden från att man lagt in pengar där investeras de?

Hälsningar,
Mia

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Du får ett mail när du har stoppat in pengar på Lysa som lyder;

Vi har tagit emot en insättning från dig

Dina pengar kommer att investeras nästa bankdag. Du behöver inte göra något mer, pengarna investeras enligt din valda investeringsplan.

Det tar två bankdagar innan du kan se dina nya investeringar. Vi skickar ett bekräftelsemail när du kan se dem.

Hoppas detta hjälpte =)

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-02-08 klockan 19:17 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.