Lysa
Sök:

Lysa

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Andreas

ställde för sedan frågan: Lysa

Hej

Om man ska sätta in pengar hos Lysa nu ca 50-60000kr, ska man sätta in allt på en gång eller fördela in dem månadsvis?

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej!

Gällande att sätta in en stor summa direkt eller sprida över tid så finns det en artikel om det, går att applicera båda på Lysa och annat.

Investera allt på en gång eller sprida ut det över tid?

Hälsningar
Elin

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Hej.

Varför inte ha allt i tex.Länsförsäkringar Global index. 0.22% i avgift. Sköter sig minst lika bra som Lysa portfölj fast billigare. Finns ingen anlädnibg att krångla det med robotar.

Mvh.jack

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Det är en fråga som jag också brottas med. Kan du Jan belysa vad som skulle vara fördelen med Lysa jämfört med Lf global indexnära-fond, Lf global indexnära har ju också räntor i sig…

    2+
    Gravatar ikon för användaren
    Tomas Pettersson

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-02-16 klockan 08:02 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.