LYSA
Sök:

LYSA

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Mattias

ställde för sedan frågan: LYSA

Finns det nånstans där man kan se hur sparande hos Lysa har gått historiskt om man sparat 100% aktier respektive 100% räntor? Ska hjälpa min pappa som är 70 år att investera en miljon. Och måste man ha ISK för att spara hos Lysa? Och ja, jag har försökt hitta svaren på lysas hemsida.. :)

Mattias

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Mattias!

https://lysa.se/avkastning/

Följer du länken ovan hittar du exakt det.

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Ett Lysa-konto är ett ISK, så öppnar man ett konto där så får man ett ISK.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-12-02 klockan 13:53 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.