Lysa fondrobot, även för folk med väldigt litet sparkapital?
Sök:

Lysa fondrobot, även för folk med väldigt litet sparkapital?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av AF

ställde för sedan frågan: Lysa fondrobot, även för folk med väldigt litet sparkapital?

Hej. Om man inte har en årslön eller mer sparat, utan kanske endast 50.000 som man inte vill röra, utan bara fylla på i 15+ år, är då Lysa ens ett alternativ eller anses man ha för litet sparkapital för att det ska gynna mig? Är det bättre att bara ha billiga globala indexfonder på Avanza?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Storleken på kapitalet har ingen som helst betydelse!

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Tack för svar!

    0
    Gravatar ikon för användaren
    AF

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-09-22 klockan 09:05 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.