Lysa för företag 2.0
Sök:

Lysa för företag 2.0

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Peder Blomqvist

ställde för sedan frågan: Lysa för företag 2.0

Hejsan !

 

Lysa lanserade idag ett nytt sparande ” Lysa för företag 2.0.

Detta sker via en kapitalförsäkring hos Futur Pension (tidigare Danica Pension) – allt för en total avgift om ca 0,6 % per år.

 

Vad anser du om kostnaden samt placeringen

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej!

 

Jag är också mycket intresserad av att höra vad ni har för åsikter om kostnaden. LYSA lägger ju vad jag förstår på en kostnad om 0,2% då det sker via Futur Pension. Hur står sig exempelvis kostnaden jämfört med Avanza Auto och anser ni att den något högre kostnaden motiverar att trots allt välja LYSA framför Avanza auto?

Stort tack på förhand!

 

Mvh

Jonatan

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Hej!
  Hänger på här ;-) Gillar verkligen Lysa (sparar mycket privat där) men deras kapitalförsäkring för företag kostar betydligt mer (nästan dubbelt) än en kapitalförsäkring med en global ”Rikatillsammans-portfölj” på Avanza. Är enkelheten med Lysa värd den extra kostnaden? Hur resonerar ni andra i vår Community?
  mvh Anders

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Anders Nyberg

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-10-07 klockan 13:47 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.