Lysa fördelning
Sök:

Lysa fördelning

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Peter

ställde för sedan frågan: Lysa fördelning

Jag har startat ett lysa sparande. Månadsparar och tänker fortsätta med detta även vid en lågkonjunktur.

Min fråga, ska jag ändra fördelningen till mer räntefonder vid en lågkonjunktur?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Det beror på vilken strategi som du väljer. Vi själva har valt fyra-hinkar-strategin som innebär att man har en strategi som inte kräver att man fattar den typen av beslut. Den enda gången man byter fördelning är när målen / sparhorisonten ändras.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Som Jan är inne på, sätt din strategi och följ den i ur och skur.
  Förändringar på dina konton kan ske om du själv väljer att göra större förändrar i din grundstrategi.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Robin Wikström

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-01-22 klockan 14:34 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.