Lysa....hjälp mig snälla!
Sök:

Lysa….hjälp mig snälla!

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Anna

ställde för sedan frågan: Lysa….hjälp mig snälla!

Hej,

Jag är rätt ny på allt med fonder, börser och aktier men tycker det är roligt och vill att mina pengar ska växa. Dock är jag ingen högrisk människa, vill hellre att de växer bara lite men mera tryggt. Jag hittade Lysa och undrar om det är någon som har erfarenhet utav dom? Låter ju jätte bra när man läser om dom men rädd för att bli bränd… .tack snälla ni, så många duktiga människor där ute !

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Anna,

Jag är också en nybliven sparare och kan inte så mycket ännu. Jag lyssnade på denna podd av Jan och har nu startat med ett mindre belopp i en robotportfölj på Lysa för att sedan utvärdera det om ett år. Personerna på Lysa är även mycket trevliga att tala med om du har frågor.

Lyssna på podden och lycka till. :-)

Vem är bäst? Lysa, Nordnet Robosave eller Avanza Auto

 

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Jag glömde att skriva att om du vill stödja Jans blogg så klicka gärna på annonslänken till Lysa i artikeln om du bestämmer dig för att börja spara där.

  Han skriver; ”Det innebär att jag får en liten ersättning om du väljer att bli kund hos dem via någon av länkarna i den här artikeln. Det kostar inte dig något. Om du vill stödja bloggen och få fler sådana här artiklar, använd gärna länkarna om du blir kund. De ger mig möjligheten att skriva dessa och andra utförliga artiklar utan kostnad för dig.”

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Catrin
 2. Vit pil

  Hej.
  Lysa är bra men du hjälper dig själv om du öppnar konto på Nordnet och väljer Länsförsäkringar Global indexnära fond och om du vill kan du stoppa in en del pengar i Nordnet Superfond Sverige som är helt gratis. 2 riktigt bra fonder för långsiktigt sparande. Mvh.jacke77

  2+
  Gravatar ikon för användaren
  Jacke77

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-02-08 klockan 20:59 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.