LYSA - KAPITLFÖRSÄKRING -BARNSPAR
Sök:

LYSA – KAPITLFÖRSÄKRING -BARNSPAR

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Pelle

ställde för sedan frågan: LYSA – KAPITLFÖRSÄKRING -BARNSPAR

Hej,

 

Går det ha en kapitalförsäkring på Lysa?

Förstår att detta är bäst till barnspar.

input är välkommet,

 

 

Tacksam för svar,

 

mvh

Pelle

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Pelle!

Vad jag vet så har inte Lysa någon KF, vid barnspar så hade jag då istället lagt det i en KF hos Avanza eller Nordnet med Globala Barnportföljen som fondinnehav.

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Håller med. Lysa är ingen höjdare. Om man jämför utvecklingen över tid mellan barnportföljen och LYSA 90 % så ser det ut såhär:

Barnportföljen 1 år = + 2,7 %

Lysa 1 år = – 4,3 %

Det skiljer alltså 7 %!

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-04-15 klockan 19:43 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.