Lysa Robot
Sök:

Lysa Robot

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Hans Thorin

ställde för sedan frågan: Lysa Robot

Hej

Har börjat spara lite i Lysa.se. Dels för o kolla lite hur det fungerar och hur det går.Är ingen finanshaj så detta verkar passa mig relativt bra som bas men handlar även en del på Avanza/NordnetNu till fråganMitt konto hos Lysas konto är väl inget ISK?Hur blir då beskattningen? Är det bara ev vinst som beskattas eller vet du hur det fungerar?Mvh/Hazzer

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Sparande i LYSA sker på ett ISK.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  inte för aktiebolag tror jag, utan bara för privatpersoner.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Håkan
 2. Vit pil

  Jag tolkade frågan som att den kom från en privatperson.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Nestor

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-06-17 klockan 07:51 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.