Lysa som pensionssparande?
Sök:

Lysa som pensionssparande?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Yvonne Hagerman

ställde för sedan frågan: Lysa som pensionssparande?

HEj. Vi har ett familje AB. Betr pension till sonen så skulle jag så gärna vilja ha lite info om hur vi ska göra. Inget kollektivavtal. Vill kunna sätta in lite då och då på ngt pensionssparande men vet inte var. Skulle bli otroligt tacksam om hjälp med detta.HälsningarYvonne

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Jag skulle rekommendera Avanza (annonslänk) eller Nordnet (annonslänk). Jag själv kör Avanza på företaget och det är jättesmidigt med deras företagswebb. Då kan man ställa in en låg månadsfaktura och sedan ställa ut extra-fakturor när det finns likviditet och möjlighet i bolaget. Nordnet har samma lösning idag, men hade inte den när jag valde för 10+ år sedan.

Lycka till!
Jan

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Tack för ett snabbt svar. Ska kolla in det direkt.

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Yvonne Hagerman

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-01-24 klockan 09:13 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.