Lysa uppdatering 24/3
Sök:

Lysa uppdatering 24/3

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Anton Lundin

ställde för sedan frågan: Lysa uppdatering 24/3

Hej!

Är det någon av er med Lysa som har fått en korrekt ombalansering gjord på era konton för gårdagen?

Jag satte in pengar och ombalanserade mitt långsiktiga konto till en högre andel aktier i helgen och då ska ombalanseringen göras igår klockan 16.00 och synas idag om de fungerar som det ska. Nu verkar inte ombalanseringen vara gjord eller så är de bara väldigt långsamma på att uppdatera sidan på korrekt sätt?

Är lite orolig över detta då dagens rusning på börsen innebär att en missad ombalansering ”kostar” mig väldigt mycket i missad uppgång.

Kan det bero på att de har problem med räntefonderna? Har någon annan gjort en ombalansering igår innan 16.00 som lyckats?

mvh

Anton

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

De har stoppat handeln av Lysa Räntor. Det blir ingen ombalansering just nu.

Källa: https://blogg.lysa.se/senarelaggning-av-handel-lysa-rantor/

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-03-24 klockan 17:57 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.