Magic Formula
Sök:

Magic Formula

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Frida

ställde för sedan frågan: Magic Formula

Hej!

Frågan är säkert ställd förut, men jag undrar hur ni ser på magic formula?

Jag läste i ett inlägg på nordnets blogg om denna strategin, men tänker att jag vet för lite och vad är inte bättre än att fråga experterna då!

Inlägget jag läste hittar ni: https://blogg.nordnet.se/magic-formula/

tack på förhand!

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Det finns ett blogginlägg med boktips (sök på ’Böcker’). Där kan du se att Jan har skrivit ”En klassisk bok med en strategi som har haft en fantastisk historik och som många sajter såsom börsdata.se har implementerat.” om Joel Greenblatts bok ”En liten bok som slår aktiemarknaden” och han ger den betyg 4 (maximalt 5).

Jag tycker definitivt att boken är mycket läsvärd.

mvh

Jan-Olov Andersson

 

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-09-17 klockan 02:26 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.