Mäklararvode avdragsgillt
Sök:

Mäklararvode avdragsgillt

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Alexander

ställde för sedan frågan: Mäklararvode avdragsgillt

Hej alla. Jag och min sambo sålde en bostadsrätt 2018 men glömde att göra avdrag för mäklarens arvode i  den senaste deklarationen. Vet någon om man kan göra detta i efterhand?

tacksam för svar:)

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Det är lugnt. Ni har mer än 5 år på er. Skriv ett brev och begär rättelse. Själv hade jag bifogat en kopia på likvidavräkningen.

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Hej, ja du kan göra ändringar sex år tillbaka.

/Björn

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-07-21 klockan 23:01 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.