Månadsspar ETF Courtagefritt Nordnet
Sök:

Månadsspar ETF Courtagefritt Nordnet

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Fuad

ställde för sedan frågan: Månadsspar ETF Courtagefritt Nordnet

Jag märkte att Nordnet har att man kan månadsspara i börshandlade fonder (ETF) courtagefritt.  Inte alla ETF:er är tillgängliga, men några som jag tyckte var intressanta är

 

iShares Core MSCI World UCITS ETF (0.20% avgift, jämfört med Länsförsäkringar Global Indexnära 0.22%)

iShares Core MSCI EM IMI UCITS ETF (0.18% avgift, jämfört med VGEJ 0.22% avgift)

iShares Core MSCI Pacific ex-Japan UCITS ETF (0.20% avgift, jämfört med VFEM 0.25% avgift)

 

Vad tycker ni om det här?  Har jag rätt att de här fonderna är jämförbara med dem som Jan rekommenderar i sin bästa fonder artikel?

Tack!

/fuad

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.