Månadsspara i fondportfölj
Sök:

Månadsspara i fondportfölj

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Emil Callerfjord

Den här artikeln publicerades 2017-04-11 vilket innebär att den är mer än 3 år gammal vilket kan innebära att den inte är helt aktuell. Med största sannolikhet är artikeln fortfarande relevant då det är vårt mål med alla våra artiklar. Men är du osäker, skriv gärna en fråga i kommentarerna så svarar vi. Tack på förhand! 🙏

ställde för sedan frågan: Månadsspara i fondportfölj

Hej!

Jag har haft din nybörjarportfölj i runt en vecka. Jag satte in 10.000 kronor på en gång och nu undrar jag hur jag ska gå till väga med månadssparandet. Jag vill månadsspara i fonder, ska jag då månadsspara i min fondportfölj eller ska jag månadsspara i helt nya fonder?

Frågan kanske låter lite konstig. Jag förstår själv att jag får mer pengar tillbaka för samma avkastning om jag har ett större saldo men problemet är att jag inte hittar vart jag väljer min fondportfölj för månadssparande hos Nordnet.

Tack så mycket för en otroligt bra och informativ blogg!

 

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Emil,

Grattis till att ha kommit igång med sparandet.

Jag skulle absolut rekommendera att månadsspara i samma fonder. För att få hjälp med att månadsspara hos Nordnet så rekommenderar jag att ringa deras kundtjänst så hjälper de dig: 08  506 330 00 eller via deras kontaktsida.

Om du vill testa själv:

  1. Logga in på ditt Nordnet-konto
  2. Klicka på ”handla” i menyn
  3. Klicka på ”månadsspara” under ”fonder”
  4. Följ instruktionerna

Lycka till med ditt sparande!

Hälsningar,
Jan

 

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2017-04-11 klockan 22:47 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.