Månadsspara till ISP eller aktie/fond konto • Fråga på RikaTillsammans
Sök:

Månadsspara till ISP eller aktie/fond konto

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Kirsi

Kirsi ställde följande fråga för 8 månader sedan:

Jag månadssparar i Nordnet och trodde pengarna gick in på mitt ISP konto men ser att det hamnar på aktie/fond konto…är det samma eller har jag gjort något fel ? Vilket val i menyn är det jag ska klicka på för att spara i ISP?

Det finns 1 svar till denna fråga

Thomas A svarade på frågan för 8 månader sedan

Kirsi, du skriver ”ISP”. Menar du inte ISK, Investeringssparkonto? Eller menar du rent av IPS, Individuellt pensionssparande?

För att månadsspara i rätt konto på Nordnet väljer du först rätt konto med hjälp av ”Byt konto” uppe till vänster i menylisten. Det skall alltså stå Investeringsparkonto (om det är det du vill ha), och inte Aktie- och fonddepå.

Sedan går du till • handla / FONDER / Månadsspar / MÅNADSSPAR I FONDER / Starta månadssparande och kontrollera åter igen att det vid FRÅN DEPÅ står samma nummer som på det kontot uppe i menylisten, som alltså skall vara rätt konto.

Jag rekommenderar att du kontaktar Nordnets kundtjänst för att dubbelkolla om det blivit fel, och få hjälp att få till det som du vill ha det.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.


Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-) [mc4wp_form id="9993"]