Månadsspara till ISP eller aktie/fond konto
Sök:

Månadsspara till ISP eller aktie/fond konto

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Kirsi

Den här artikeln publicerades 2017-10-14 vilket innebär att den är mer än 3 år gammal vilket kan innebära att den inte är helt aktuell. Med största sannolikhet är artikeln fortfarande relevant då det är vårt mål med alla våra artiklar. Men är du osäker, skriv gärna en fråga i kommentarerna så svarar vi. Tack på förhand! 🙏

ställde för sedan frågan: Månadsspara till ISP eller aktie/fond konto

Jag månadssparar i Nordnet och trodde pengarna gick in på mitt ISP konto men ser att det hamnar på aktie/fond konto…är det samma eller har jag gjort något fel ? Vilket val i menyn är det jag ska klicka på för att spara i ISP?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Kirsi, du skriver ”ISP”. Menar du inte ISK, Investeringssparkonto? Eller menar du rent av IPS, Individuellt pensionssparande?

För att månadsspara i rätt konto på Nordnet väljer du först rätt konto med hjälp av ”Byt konto” uppe till vänster i menylisten. Det skall alltså stå Investeringsparkonto (om det är det du vill ha), och inte Aktie- och fonddepå.

Sedan går du till • handla / FONDER / Månadsspar / MÅNADSSPAR I FONDER / Starta månadssparande och kontrollera åter igen att det vid FRÅN DEPÅ står samma nummer som på det kontot uppe i menylisten, som alltså skall vara rätt konto.

Jag rekommenderar att du kontaktar Nordnets kundtjänst för att dubbelkolla om det blivit fel, och få hjälp att få till det som du vill ha det.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2017-10-14 klockan 11:53 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.