Månadssparande
Sök:

Månadssparande

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av J Nilsson

ställde för sedan frågan: Månadssparande

Hej,

Om jag har ett månadssparande via min bank på cirka 2500, bör jag då spara i alla 20 rekkomenderade fonderna i er ”20 bästa fonderna 2020-lista” eller bör jag göra något urval? Och i så fall, hur många fonder i listan är lagom om jag vill sprida risken och saknar någon egentlig horisont.

Och hur ska jag tänka om de fonderna som ni rokkomenderar inte finns tillgängliga via min bank?

 

Tack på förhand.

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej,

Här kanske du finner lite inspiration om hur du kan lägga upp ditt sparande https://rikatillsammans.se/ombalansering-2020/

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Hej!

Först måste du välja vad du vill spara till och vilken tidshorisont ditt sparande har för att sedan välja fonder till din portfölj.

Läs gärna dessa artiklar och återkom sen om du har mer frågor!

”Fyra-Hinkar-Strategin”
”Globala Barnportföljen”
”Nybörjarportföljen”

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-02-20 klockan 11:42 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.