Maxa ITPK
Sök:

Maxa ITPK

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Rune

ställde för sedan frågan: Maxa ITPK

Hej

Har ca 13 år kvar till pension, har ni förslag på hur jag bör investera pengarna som går till ITPK?

 

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej!

Med 13 år kvar till pension så är det ändå en lång tidshorisont. Väljer du att ha din ITPK  i en fondförsäkring istället för en traditionell försäkring kan du själv välja vilka fonder du vill ha, vilket jag gissar är vad du tänker på. Förslagsvis kan du kika på Fondportfölj #2 som Jan satt ihop. Den rekommenderas för en sparhorisont på 10+ år vilket du ju har. Följer man de tipsen har man låga avgifter som inte äter upp vinsten.

Mina fondportföljer 2018 | Spara pengar långsiktigt i indexfonder

 

Stort lycka till!

 

Vänliga hälsningar

Elin

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-03-05 klockan 15:57 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.