Maximal tillväxt på 3 år
Sök:

Maximal tillväxt på 3 år

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Margita Morin

ställde för sedan frågan: Maximal tillväxt på 3 år

Kan inte spara mer än 500 kr per månad. I vilka fonder bör jag spara via Länsförsäkringars ISK-alternativ för att uppnå max avkastning tror du? Jag har börjat med LF global indexnära och LF tillväxtmarknad indexnära. Håller på och läser om alla fonder. Kan jag ta en grnväg via dig? MVH Margita

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej!

Om du behöver pengarna om tre år vilket rubriken antyder bör du inte spara i aktiefonder alls. Det är för hög risk och rekommenderas på längre sikt. Är det tre år som gäller är det sparkonto med ränta och insättningsgaranti som gäller skulle jag säga. Var du får bäst ränta kan du se här:
https://www.compricer.se/sparande/

Hälsningar
Elin

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2017-11-27 klockan 16:18 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.